Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la doar 5 minute pe jos de Piața Unirii și Iulius Mall și la doar 8 minute cu mașina de Aeroport, Cosmopolita Boutique Hotel oferă o locație convenabilă pentru a explora orașul și a profita de cele mai bune oferte de divertisment și afaceri din zonă. Pe lângă locația noastră ideală, Cosmopolita Boutique Hotel vă oferă facilități pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Parcarea subterană asigură o experiență confortabilă și sigură pentru mașina dvs.

Ne propunem ca serviciile oferite să se ridice la cele mai înalte standarde ale turiștilor si oamenilor de afaceri deopotrivă, oferind o structură unică de cazare în Timișoara, într-un spațiu privilegiat, ce dezvolta o perspectiva de călătorie ce reflectă în mod unic cine ești.

Indiferent de natura sejurului dumneavoastră, fie că este de relaxare sau business, alegeți să vă bucurați de servicii dedicate vouă, facilități deosebite și confort sporit.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
lift
Acces pe baza de card
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Garaj
Recepție 24h
Camere nefumători
Recepție
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Cameră depozitare bagaje
Serviciu curățenie
Serviciu curățătorie
Facilități persoane cu dizabilități
Cameră fără alergeni

Locatie