Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la 50 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2002 si renovat ultima data in 2008.
Capacitate: 53 camere duble si apartamente, distribuite pe 4 etaje.
Facilitati: restaurant, sala de conferinte, internet wireless, servicii de spalatorie.
Pentru copii: patut pentru copii (contra cost), babysitting (la cerere - contra cost).
Camera dubla (15 mp): pat dublu, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, chicineta dotata cu fier si masa de calcat.
Apartament 1 dormitor (40 mp): pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta si parchet, birou, usa intre camere, stand uscator de rufe, chicineta dotata cu fier si masa de calcat.
Apartament 1 dormitor lux (50 mp): pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), podea acoperita cu mocheta, sauna, stand uscator rufe,kitchineta dotata cu cuptor cu microunde, vase si ustensile de bucatarie, plita electrica, ibric electric, masina de spalat, aspirator, frigider, fier de calcat si masa de calcat, baie cu dus, balcon.
Apartament 2 dormitoare (50 mp): pat dublu, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), balcon, podea acoperita cu parchet,birou, usa intre camere,stand uscator de rufe, chicineta dota cu fier si masa de calcat, baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie