Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS PALACE SHARM


Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Ras Nasrani la 1,7 km distanta de Aeroportul International Sharm el-Sheikh. Facilitati hotel: 11 piscine, acces imediat la plaja, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, camere de familie, spa și centru de wellness, restaurant,bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, vedere la punct de atractie, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie