Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR


Descriere

Ambasador Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria

Localizare: Hotelul Ambassador este situat langa intrarea in statiunea Nisipurile de Aur, la 250 m de centru si la 30 m de plaja de nisip.

Facilitati hotel: 4 etaje, lift, 190 de unitati, lobby cu receptie si seifuri pentru inchiriere, piscine exterioare si interioare, aer conditionat, schimb valutar, restaurant, lobby bar, bar la piscina, magazin, gradina, internet, fitness.

Servicii de masa: Cazare cu mic dejun, Demipensiune, All Inclusive

Facilitati camera: Camere duble (max 2 + 1), aprox. 18 mp balcon cu vedere la mare sau la parc, mobilat cu masa si scaune, aer conditionat , TV SAT, telefon, mini-frigider, baie cu cada sau dus si prosoape.

Facilitati pentru copii: Piscina pentru copii, patut pentru copii (3,00 EYP pe zi).

Sport si divertisment gratuit:
Piscina in aer liber, piscina cu apa termala interioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina.
Servicii cu plata: masaj, sauna, solar, fitness, biliard, tratamente SPA, asistenta medicala. Animalele de companie sunt acceptate contra cost si la confirmarea de la hotel. Parcare cu plata limitata, gratuit pentru oaspetii hotelului.

Sistem masa all inclusive:
Programul All inclusive
Mic dejun: Bufet de la: 07.30 pana la 10.00
Pranz: de la: 12.00 pana la 13.30 Bufet cu mancaruri reci si calden si bauturi.
Cina: de la: 18.00 la 20.30 Bufet cu mancaruri reci si calde si bauturi in timpul meselor (12:00 pana la 13:30 si 18:00 - 20:30 in restaurant 10:00 pana la 18:00 Bauturi alcoolice locale nelimitate, cum ar fi berea, vinul, brandy, vodka. Bauturile din restaurant si din barul din hol sunt servite in pahare si la barul de la piscina cu pahare din plastic. Timp de ceai: de la orele 16:00 pana la 17:00 in restaurant. cafea, ceai, prajituri.


**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.