Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVIANNE BOUTIQUE HOTEL

   Bulevardul George Coșbuc, Galati Vezi locatia pe harta

Descriere

Situat in Galati pe Bulevardul George Coșbuc la nr. 74, EVIANNE BOUTIQUE HOTEL 3* este singura unitate de cazarel care îmbrățișează conceptul de boutique hotel, fiecare cameră având personalitate proprie, atent creionată la sfaturile unui designer talentat. Perla noastră – o mică oază de confort, relaxare şi intimitate în inima oraşului – e o afacere de familie, care a împrumutat modelul occidental de primire a oaspeților. Atenți la tot și la toate, oferim clienţilor noştri o experienţă extraordinară atât din punct de vedere al ambientului, al facilităţilor cât şi al calităţii serviciilor.

De ce Evianne? În realizarea unui loc unde să îţi doreşti să te întorci, ne-au fost surse de inspirație numele fetelor noastre, Evelyne şi Anne Marie. Am pus accent pe liniște, relaxare și atmosferă într-o perfectă armonie cu așteptările clienților noștri.

Mica noastra bijuterie se arată lumii și pune la dispoziția clienților 16 camere elegante și primitoare și 3 apartamente. În incinta hotelului se mai află un restaurant ce deservește micul dejun pentru oaspeți, într-un decor elegant și o sală de fitness ce este deținută de un instructor renumit pentru profesionalismul său.

În plus, stilul modern, ușor sofisticat al construcției permite organizarea de conferinţe, evenimente corporate, cursuri, petreceri private cu tematică. Serviciile mai includ: parcare privată gratuită, check-in/check-out, internet wireless gratuit.

Te rugam sa retii ca receptia noastra nu este deschisa 7.00 - 24.00, este doar pana la ora 24.00

* CHECK - IN se face intre orele 14:00 – 23.00. Daca ajungeti inaintea orei 14.00, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786.128.080. Vom face tot posibilul sa avem camera pregatita pentru dumneavoastra la ora la care veti ajunge.

* Ora de CHECK-OUT este 12.00. Daca aveti nevoie de mai mult timp, va rugam sa ne anuntati si vom face tot posibilul sa va oferim check-out la ora solicitata cu mentiunea ca late check-out pana la ora 18.00 se taxeaza cu 50 % din valoarea primei nopti de cazare iar dupa ora 18.00 plata integrala

* Adresa hotelului este B-dul George Cosbuc nr.74, vis-a-vis de statia PECO ROMPETROL.

* Avem parcare publica fara plata in fata hotelului in limita locurilor disponibile.

* Te rugam sa retii ca daca doresti sa faci o sedinta foto ptr diverse evenimente va trebui sa achoto suplimentar o taxa de 500 RON pentru folosirea imaginii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Cheie acces
Check-in / Check-out prioritar
Recepție
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Alarmă fum

Locatie