Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Podina Resort Hotel SPA (Ungureni)

Descriere

Cea mai buna modalitate prin care poti s scapi de haosul orasului este printr-o bine-meritat vacant la tar.
Podin Resort s-a nscut din dorinta unei familii de a crea un refugiu departe de agitatia oraselor zgomotoase, unde aerul curat, si peisajele spectaculoase v vor ajuta s evadati din cotidian. Situat in inima localittii Ungureni, intr-o liniste desvarsit, elementele traditionale se imbin perfect cu confortul contemporan.

Fie c sunt vacante de familie, un weekend de aventur, sau un eveniment de afaceri, Podin Resort le poate gzdui pe toate.
V punem la dispozitie o varietate de camere si apartamente complet echipate cu facilitti standard si mobilier realizat manual.
Zona de lounge a receptiei este un loc perfect de relaxare pentru oaspetii nostri, unde pot s citeasca o carte in fata semineului nostru magnific, s bea o butur, sau s joace un board game.

Intr-un cadru elegant si reconfortant, v invitm s descoperiti spa-ul nostru de lux care ofer o baz linistit si facilitti fabuloase. Aici, v asteapt o experient dedicat exclusiv strii dumneavoastr de bine, intr-un mediu elegant si reconfortant. Pentru oaspetii cazati, accesul la spa se face pe baz de rezervare si nu este inclus in pretul cazrii. Vezi mai multe detalii.

Bar One si Pizza House este deschis zilnic si servesc o mare varietate de mancruri traditionale si europene, inclusiv pizza pe vatr in cuptor cu lemne.


Sala noastr de evenimente poate gzdui pan la 500 de persoane si v suntem la dispozitie in vederea organizrii evenimentului dumneavoastr. Fie c este vorba de nunt, botez, mese speciale, cocktail-uri, petreceri corporate sau private. V rugm s verificati Evenimente sectiunea pentru mai multe detalii. Podin Resort ofer, de asemenea, o gam larg de pachete si activitti pentru toat lumea. Programe de teambuilding, biciclete, plimbri locale, camping si clrie.
Foisorul nostru cu spatiu verde pentru recreere este situat la 800 m de Resort si este extrem de versatil in utilizare. Pentru mai multe detalii consultati pagina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.