Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort

Descriere

Situat într-o zonă liniştită din deşertul Liwa, acest refugiu izolat are decorul elegant al unui castel din deşert şi oferă o panoramă magnifică. Veţi găsi aici de asemenea o piscină în aer liber, un centru spa şi o sală de sport. Unităţile de cazare de la Qasr Al Sarab sunt amenajate cu ţesături luxoase şi decorate în nuanţe de pământ. Toate camerele beneficiază de uşi glisante din sticlă care se deschid spre o terasă cu vedere la deşert. Acestea includ o cadă adâncă, un duş cu efect de ploaie şi un meniu de perne.

Localizare

Acest complex este situat în deşert, la 2 ore de mers cu maşina de Abu Dhabi.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru spa şi o sală de sport. Hotelul are un centru de excursii în deşert care organizează expediţii călare pe cămile, curse cu maşina printre dunele de nisip şi plimbări prin deşert. Anantara Qasr Al Sarab oferă de asemenea un teren de tenis şi un club pentru copii. Printre alte activităţi care pot fi practicate se numără călărie, tir cu arcul şi ciclism montan. După o zi petrecută explorând deşertul, oaspeţii se pot destinde la piscina în aer liber înconjurată de şezlonguri şi palmieri. De asemenea, vă puteţi bucura de un masaj relaxant la centrul spa Anantara sau profita de hamamul autentic. Restaurantul Al Waha de la Anantara serveşte mâncăruri rafinate din bucătăria arabă, iar la localul Suhail puteţi savura preparate de inspiraţie franceză. Restaurantul Ghadeer, situat pe o insulă unde se ajunge prin intermediul unor poduri, oferă mese uşoare.

Facilitati Camere

Unităţile de cazare de la Qasr Al Sarab sunt amenajate cu ţesături luxoase şi decorate în nuanţe de pământ. Toate camerele beneficiază de uşi glisante din sticlă care se deschid spre o terasă cu vedere la deşert. Acestea includ o cadă adâncă, un duş cu efect de ploaie şi un meniu de perne.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.