Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Wels ****

Hotelul Wels este situat pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe al Dunarii, in Baltenii de Sus, judetul Tulcea. Ofera vederi panoramice peste fluviu.

Hotelul Wels este o baza de plecare ideala pentru a explora regiunea si pentru a face excursii cu barca cu motor prin Delta Dunarii sau excursii pentru privitul pasarilor. Schi nautic, plimbari cu caruta si plimbari cu tractorarul pentru copii sunt de asemenea oferite.

Restaurantul are un semineu placut si un bar cu muzica la pian. Serveste specialitati locale, preparate din produse naturale. Puteti lua masa si pe terasa care cu vederea la Delta.

Mai sunt disponibile un loc de joaca pentru copii, calarie pe ponei si sezlonguri pe mica plaja a hotelului Wels. Sunt organizate nopti cu foc de tabara si dans.

Oferta speciala nr. 1 perioada 01.04-31.10.2016
-pentru un sejur de 3 nopti (4zile) cu demipensiune (mic dejun si cina), 1 welcome drink si 1 excursie de 3 ore in delta dunarii cu ambarcatiune cu motor de 14 c.p , taxa de intrare in Delta,taxa hoteliera si Tva

Oferta speciala nr.2
4+1=5
-un sejur de 4 nopti (5 zile),a 5-a noapte gratuit.aceasta oferta este valabila cu alocarea unei sume pentru servicii de restaurant in sistem fisa cont
Tarifele includ si 1 welcome drink,mic dejun,taxa hoteliera si Tva


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie