Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gasthof Pfandl (Bad Ischl)

Descriere

Descriere: Hotelul are o amplasare ideala in orasul Bad Ischl, una dintre cele mai cunoscute zone in randul iubitorilor de ski si bai termale. Cele mai cunoscute puncte de atractie sunt lacurile alpine St.Wolfgang, orasul Hallstatt si orasul Salzburg. Gastof Pfandl este condus de familia propietara, tipic regiunii Salzkammergut; in fiecare an isi intampina turistii cu servicii decente si o atmosfera calduroasa.Orasul Bad Ischl se afla la o altitudine de 468 m si este una dintre cele mai cunoscute statiuni din Austria. Fosta statiune imperiala, resedinta de vacanta a celebrului cuplu habsburgic, imparatul Franz-Joseph si imparateasa Sisi.Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, cu 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre, 45 km partii pentru schi fond)


Partiile Freesports Arena Krippenstein: 608-2100 m altitudine, au 13 km partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii off-piste, trasee pentru drumetii de iarna, 14 km de partii schi fond.


Localizare: Gasthof Pfandl este amplasat la circa 2 km departare de Bad Ischl in directia Wolfgangsee. Statia pentru ski-bus catre Dachstein-West se afla la 4 km departare, iar baile termale EurothermenResort sunt la 3 km distanta.


Facilitati hotel: Pensiunea este condusa de familia proprietara, tipic regiunii Salzkammergut, avand in dotare 14 camere, restaurant, acces Wi-Fi, parcare.


Facilitati camere: acestea au o suprafata de cca 18 m/2, avand in dotare baie privata cu cabina de dus, TV satelit.


Website: http://www.gasthof-pfandl.at/


Servicii incluse:
Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.);
Acces Wi-Fi in zonele publice ale pensiunii;
Parcare;
Taxe;


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.