Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Forsterhof (St. Wolfgang)

Descriere

Descriere: Hotelul Fosterhof este o cladire istorica, ce a fost construita in 1592. Este situat in zona Ried, avand in apropiere unul dintre cele mai cunoscute puncte de atractie: Lacul Wolfgangsee, care se afla la nici 400 m distanta de hotel. Printre facilitati se numara o sauna finlandeza, un restaurant si o berarie.


Zona de schi Dachstein West (partiile Gosau-Russbach-Annaberg): 800 - 2100 m, 45 schi-lifturi, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km partii de schi (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 partii negre).


Partiile de schi Freesports Arena Krippenstein: altitudine 608-2100 m, cu 2 schi-lifturi, 1 telescaun, 3 telecabine si 13 km de partii (4 km partii albastre, 6 km partii rosii, 3 km partii negre, precum si 30 km partii off-piste), 14 km de piste pentru schi fond.


Regiunea de Ski Gaissau-Hintersee: altitudine 750-1567 m, ofera 34 km de partii (23 km albastre, 10 rosii, 1 cu dificultate mare) cu 6 skilifturi, 3 telescaune.


Statiunea Sankt Wolfgang se afla la 548 m altitudine si are un farmec aparte, fiind vizitata anual de zeci de mii de turisti dornici de relaxare si petrecerea unor clipe de neuitat in ambianta pitoreasca a lacului alpin Wolfgangsee si a atmosferei romantice regasite in orasul pitoresc St. Wolfhang.


Localizare:Hotelul este situat in statiunea St. Wolfgangm, la aproximativ 300 m de lacul Wolfgangsee si 800 m fata de centrul statiunii. La 400 m departare se gaseste statia trenului ce duce catre Vf. Schafberg (1786 m altitudine). Statiunea Bad Ischl se afla la 12 km departare, oraselul Hallstatt inscris in lista UNESCO la 36 km, iar orasul Salzburg la 50 km.


Facilitati hotel: restaurant,bar, berarie, terasa, camera de joaca, plaja proprie la circa 300m departare, lift,parcare, sauna finlandeza si cabina cu raze infrarosii. Contra-cost: masaje, programe de yoga, de meditatie, box-training.


Facilitati camere: televizor, internet Wi-Fi, uscator de par, baie proprie, radio, telefon.Site: https://www.foersterhof.at/


Servicii incluse:
Cina festiva Revelion cu program artistic (bufet);
Acces la sauna;
Acces Wi-Fi;Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.