Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Leptokarya


Descriere

VILA YANNIS , VILA KATHIA, VILA MARIA sau SIMILAR
Avantaje competitive: acces la piscina si curtea interioara a hotelului Balkan Hellas camere dotate cu kitchineta, amplasare in centrul statiunii Leptokarya.
Localizare: Vilele sunt situate in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori)si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 200 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala(aprox.400 m).
Studio-uri : Vilele dispun de camere pentru 2 si 3 persoane, cu anexa la minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, balcon sau terasa. Vilele functioneaza in regim self-catering. In camere curatenia se face la sosire, iar lenjeria de pat nu se schimba. Prosoapele, consumabilele si produsele de igiena personala (sampon, sapun etc) nu sunt incluse in pachetul de servicii si se vor achizitiona de catre turisti pe cont propriu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.