Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELENE BEACH & SPA HOTEL (+16 ADULT ONLY)

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Numa Beach&Spa ( Adult Only ) se află în localitatea Avsallar, la 21 km de stațiunea Alanya. Hotelul are o piscină în aer liber sezonieră și un centru spa, iar oaspeții pot lua masa la restaurant.

Localizare

Acest hotel oferă o zonă de plajă privată, precum şi biciclete sau autoturisme de închiriat. Orașul Side se află la 39 km de Hotelul Numa Beach&Spa ( Adult Only ), iar localitatea Manavgat, la 36 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipaşa, situat la 58 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul are o piscină în aer liber sezonieră și un centru spa, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. În plus, proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Are un total de 204 camere, din care 199 camere standard, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati si 3 suite.
Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat, telefon, mini bar (apa doar la sosire) seif, TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI, podea din parchet si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.