Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAXHOLIDAY HOTELS MARE BELEK

Descriere

Bine 7,4/10 Booking.com Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 45km de centrul orasului Antalya si la o distanta de 40km de aeroport. Statiunea Belek se afla la 5 km de hotel. A fost deschis in 2008, este situat pe plaja, in statiunea Bogazkent. Ocupa o suprafata totala de 23.000 mp. Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la baie turceasca, sauna, baie de aburi, masaj, camere de relaxare sau optand pentru tratamente speciale pentru corp.

Drinks & Food
In restaurantul principal se pot servi micul dejun, pranz si cina in stil bufet suedez. Este disponibil si un mic dejun intarziat de la 10:00 - 10:30. Noaptea este disponibila servirea superi de la 23:30 la 00:30 iar sandvisuri sunt disponibile de la 00:30 la 07:00. Clientii pot servi masa si la restaurantele a-la-carte ce au specific mediteranean, turcesc, italian. De asemenea cele 5 baruri stau la dispozitia clientilor.

Sport & Divertisment
In cadrul hotelului oaspetii se pot bucura de piscina exterioara cu tobogane, piscina interioara, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masa, darts, boccia, bowling, biliard, basket, volei pe plaja, step, aerobic, gimnastica in apa si sporturi de apa.

Localizare
Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 45km de centrul orasului Antalya si la o distanta de 40km de aeroport. Statiunea Belek se afla la 5 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.