Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BE GRAND RESORT LARA

Descriere

Descriere: Hotelul a este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 112.000 mp. Hotelul este format din 4 corpuri de 9 etaje, are un numar de 837 camere, din care 70% au vedere directa sau partiala catre mare. Ultima renovare a avut loc in 2016.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 15 km de orasul Antalya si la aproimativ 10 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip si ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, wifi (gratuit), facilitati preparare ceai/cafea, uscator de par, baie cu cabina de dus, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante A la Carte (italian, turcesc, asiatic, mexican, grecesc, pescaresc si barbecue), baruri, piscine exterioare (unele dintre acestea sunt incalzite), piscina pentru copii, piscina cu tobogane (9 tobogane adulti, 7 tobogane copii), piscina cu jacuzzi, piscine interioare pentru adulti si copii, sala fitness, centru SPA, sauna, jacuzzi, baie turceasca, 6 terenuri de tenis, tenis de masa, programe de animatie, muzica live.

Servicii cu plata: masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, servicii medicale, coafor, sporturi acvatice, sala de jocuri, biliard, sala de bowling.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: loc de joaca, animatie, miniclub (4-12 ani), cinema, Luna Park, Dinosaur Park, minidisco, piscine pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele A la Carte se face in baza unei rezervari; gratuit o rezervare pe sejur; bauturile se ofera numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost); in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://delphinhotel.com/delphin-be-grand-resort-en

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie